Valg 2017

Valglogo - Klikk for stort bilde Valgdagen for stortingsvalget og sametingsvalget er mandag 11. september 2017.

På valgdagen kan du avgi stemme i valgfritt stemmelokale i Smøla kommune. Forhåndsstemming og tidligstemming skjer på kommunens publikumssenter i 1. etasjen på Smøla rådhus.

Fra 1. juli kan en avgi tidligstemmegiving.

Dersom du ikke har mulighet til å stemme på valgdagen eller i det ordinære perioden for forhåndstemmegiving, kan du fra 1. juli t.o.m. 9. august henvende deg til kommunen og avtale tid for å stemme (tidligstemmegiving).

Før valgdagen kan du stemme i hvilken som helst kommune i landet. På valgdagen må du stemme i den kommunene du har registrert bostedsadresse den 20. juni.

Du kan bare stemme en gang. Du trenger ikke valgkort, men husk å ta med legitimasjon. For mer informansjon om bvalget, se www.valg.no eller ta kontaket med kommunen.

Stemmesteder på valgdagen (valgting)

• Innsmøla skole
  • Vestsmøla samfunnshus
  • Smøla Rådhus

Åpningstiden ved stemmestedene er fra kl. 10.00 - 20.00

Publisert av Anita Martinsen. Sist endret 06.07.2017 13:44
Fant du det du lette etter?