Smøla kommune gratulerer Vetle Wang Soleim med fast plass på Stortinget

Høyre - Klikk for stort bilde Etter at valgresultatet ble klart er det kjent at Vetle Wang Soleim blir stortingsrepresentant for Smøla og Møre og Romsdal.

Vetle Wang Soleim er kunnskapsrik og engasjert, og vil helt sikkert sette sitt preg på mørebenken. Til tross for sine 24 unge år kan representanten skilte med en solid politikererfaring, blant annet som kommunestyrerepresentant i 2 perioder, i tillegg til verv og engasjement både lokalt og regionalt.

Sist det ble valgt en Stortingsrepresentant fra Smøla, var i 1985, da Gudmund Restad ble valgt inn for Senterpartiet. Han satt på Stortinget fram til 2001.

Smøla kommune gratulerer og ønsker lykke til i arbeidet som Møre og Romsdals representant!

Sist endret 12.09.2017 14:16
Fant du det du lette etter?