Trainee ansatt i Smøla kommune

Trainee - Klikk for stort bilde Sanna Eriksson Ryg fra Bærum starter 1. januar 2018 sitt traineeløp i Smøla kommune, hun skal være plassert i flere forskjellige enheter i løpet av 10 mnd, og fortsetter siden i Smøla Nærings- og kultursenter.

Dette er første gang Smøla kommune deltar i et trainee-program og både kommunen og prosjektledelsen ved Kom Kultur ser fram til dette.

Sanna vil jobbe med diverse prosjektoppgaver for Smøla kommune, endelige prosjekter er ennå ikke bestemt.

På bildet ser vi fra venstre Sidsel Sæterøy fra Kom Kultur, Anne Elisabeth Gjeldnes fra Gurisenteret, Sanna Eriksson Ryg, trainee, Torstein Hamnes fra Smøla kommune og Einar Wikan fra Smøla Nærings- og kultursenter.

Publisert av Anita Martinsen. Ansvarlig Torstein Hamnes. Sist endret 04.09.2017 09:50
Fant du det du lette etter?