Fullt! Pilateskurs for voksne

tirsdag 16. oktober 2018 19.00 - tirsdag 27. november 2018 20.00

Informasjon

Kulturskolen tilbyr i høst et 7-ukers kurs i Pilates for voksne!

Hva er Pilates?

Pilates på matte er en skånsom treningsform der vi jobber med egen kroppsvekt. Det er et fokus på mobilitet og styrke gjennom øvelser som både går på de små musklene vi trenger for stabilitet og balanse, og de større musklene. I hovedsak vil kjernemusklene (mage og nedre del av ryggen) bli utfordret, men det vil være øvelser for hele kroppen. Pusten er sentral, og vil være en viktig del av øvelsene. Dette er ikke en treningsform der vi blir gjennomsvette, så det kan være greit å ha på seg litt varmere treningsklær.

Hvem passer det for? 

Det passer for deg som ønsker en kropp i balanse, som både er fleksibel og sterk til å kunne fungere i godt hverdagen. Samtidig er Pilates et godt supplement til tyngre styrke- og kondisjonstrening. Det kan også være en god treningsform for å forebygge skader, samt opptrening etter skade. 

Om instruktøren:

Sanna ble sertifisert Pilatesinstruktør i 2011, og har siden trent folk i alle aldre med ulik treningsbakgrunn. Etter egen rygg- og kneskade hjalp Pilatestreningen henne å gjenfinne styrken i de små musklene, mobiliteten og kjenne at kroppen fungerer som den skal. Gjennom dette kurset håper vi at du vil lære å kjenne din egen kropp litt bedre og hva den kan få til, for vi kan alltid litt mer enn vi tror! 

 

Kurset blir på tirsdager, kl. 19.00-20.00 i kulturskolens dansesal.

Datoer:
16.10
23.10
30.10
06.11
13.11
20.11
27.11

Pris voksen: 800

https://www.smola.kommune.no/tjenester/skole-og-utdanning/kulturskolen/

Sted

Smøla barne- og ungdomsskole
 

Kontakt

Smøla Kulturskole
 

Legg til hendelsen i din kalender