30.04.2020 Oppdatert informasjon til Smølas befolkning

Smøla kommune har pr. 30.4 fortsatt ingen innbyggere med påvist covid.19 smitte.

Barnehagene og barneskolen 1. – 4. trinn har åpnet i tråd med sentrale myndigheters anbefaling. Så langt går dette bra.

Rådhuset, biblioteket og Smølahallen vil fortsatt være stengt for publikum, i første omgang t.o.m. 17. mai. Planlagte, avtalte møter med inntil 5 personer kan gjennomføres. Smittevernreglene etterleves.

Alle politiske møter frem til 17. mai gjennomføres som digitale møter.

Klikk for stort bilde

Mai måned er starten på sommersesongen både for fritidsbeboere og besøkende. Vi registrerer økt trafikk og økt aktivitet. Smøla kommune og Smøla kultur- og næringssenteret er i tett kontakt med innbyggere og næringsliv for å gi informasjon og svare på spørsmål.

Økt aktivitet forutsetter at vi alle følger nasjonale råd og veiledninger både i forhold til smittevern og bevegelse.

Vi gjentar:

• hold avstand for å begrense smitte

Offentlige toalett på Gurisenteret og Hottranklakken er nå åpne, og har forsterket renhold.

Sentralbord
Publikumssenteret

NB! Telefontid sentralbordet kl. 09.00 - 14.00

Saksbehandlere kan nås på direktenummer

For å begrense evt. smitte av koronavirus holdes Smøla rådhus stengt for publikum.

Kontakt oss! - Finn en ansatt