Åpning av trimrommet 13.07.20

Klikk for stort bildeTrimrom illustrasjon

Smøla kommune åpner trimrommet i Smølahallen fra mandag 13. juli kl.05.00 med begrensninger i bruk. Erfaringer evalueres i forhold til smittevernregler og driftskonsekvenser, endringer må påregnes.

Smøla kommune minner om de tre bærende pilarene for smittevern:

1. Brukere og ansatte som har symptomer på covid-19 eller annen sykdom skal holde seg hjemme

2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

3. Holde avstand, 1 – 2 meter avhengig av aktivitet, og redusere kontakt mellom personer

Mer utfyllende informasjon om regler og restriksjoner for trening vil finnes i Smølahallen.

Åpningstid

Mandag – fredag kl 05.00 – 23.00, lørdag og søndag stengt.
Trimrommet skal fortsatt være ubetjent. Garderobene er stengt, ett toalett er åpent. På grunn av smittesporing er det veldig viktig at alle registrerer sitt trimkort ved ankomst.

Renhold

Trimrommet er stengt pga renhold kl 08.00- 08.30 og 14.00 – 15.00

Brukere må selv rengjøre apparater etter bruk. Utstyr og informasjon om dette finnes i trimrommet.
Treningsmatter tas med hjemmefra, bruk rent håndkle under trening og dekk til apparater du bruker.

Antall samtidige brukere av trimrommet

10 personer kan bruke trimrommet samtidig. Personer som venter skal ikke oppholde seg i trimrommet. Først til mølla-prinsippet vil fortsatt gjelde, det forutsettes at brukere tilpasser sin treningstid dersom samtidighetskonflikter.

Trimkort

Brukere med gyldig trimkort pr. 12.mars har fått sitt abonnement forlenget tilsvarende perioden trimrommet har vært stengt.

For påfyll og kjøp av nye trimkort, kontakt Smøla kommune.

Inntil videre selges det ikke dagskort.

Sentralbord
Publikumssenteret