Årets Stikk-UT!-turer

Første mai starter årets Stikk-UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Smøla kommune.

Det innebærer at turglade små og store kan velge mellom 471 turer i 25 av fylkets kommuner.

For mer informasjon om Stikk UT! og oversikt over alle turmål i fylket, gå til stikkut.no

Vær oppmerksom på at mange turer ikke åpner til 1.mai på grunn av snø. Sjekk turbeskrivelsen for når turen åpner før du legger ut på tur.

Smøla

1. Rosvollhaugen
  2. Maurdalen - grønn tur
  3. Vindmølleparken fra Fuglevågen NY
  4. Daumannshaugen - grønn tur
  5. Dyrnesvatnet - grønn tur
  6. Måøya
  7. Innveien på Veiholmen - grønn tur
  8. Kasthaugan
  9. Årvoksberget - grønn tur
  10. Ørntua
  11. Tverrbakkhaugen - grønn tur
  12. Tavelsteinen NY
  13. Storvatnet - blå tur

God tur!

Ny APP for å registrere Stikk UT! tur. Last ned nå via App-store, den er gratis og erstatter den gamle moro-tur appen. Følg facebooksidene " StikkUT! Smøla" og "Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal" for nyheter.

Informasjon om appen og turer

Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det i publikumssenteret.

Lillian Langset
Fysioterapeut og folkehelsekoordinator