Det er tid for å søke plass i kulturskolen!

1. juni er det søknadsfrist i Smøla kulturskole, og dermed en gyllen mulighet for deg som har lyst til å lære et instrument, danse sammen med andre, eller til og med padle kajakk!

Sommershow 2022 Wigdis Wollan

Hvem er vi?

Smøla kulturskole holder til i Smøla barne- og ungdomsskole på Hopen, hvor vi tilbyr opplæring i musikk, dans, og friluftsliv. Kulturskolen samarbeider i tillegg med det frivillige kulturlivet i kommunen og ønsker å være en kunstneriske bidragsyter for hele Smølas befolkning. 

Kulturskolen skal gi opplæring av høy faglig og pedagogisk kvalitet til alle barn og unge som ønsker det. Formålet med opplæringa er å lære, oppleve, skape og formidle kunstneriske uttrykk.

Kulturskolen tilbyr kunstfaglig undervisning til elever i alle aldre. Her kan du få enkeltundervisning i et instrument, eller du kan delta i store og små grupper både sang, juniorkorps, band, dans og kajakk.
Samspill, tverrfaglig samarbeid og konserter er viktige deler av kulturskolens tilbud.

Kan voksne søke?

Voksne søkere kan bli elever på alle instrumenter, dersom det er ledig plass.
Vi har også enkelte aktiviteter som er skreddersydd for voksne søkere, slik som voksenaspirant, pilateskurs, voksenkor og gitarkurs for voksne nybegynnere.

Her kan du kan lese mer om de ulike fagene i kulturskolen, og søke plass

Brosjyre - Smøla kulturskole 23-24 (PDF, 626 kB)