Er du registrert på feil adresse?

Smølaveien - Klikk for stort bildeSmølaveien

Meld fra om adresseendring.

Kommunen har tildelt veiadresse til eiendommen (bygningen/leiligheten) ikke til personer. En må selv sørge for at en er registrert på rett bopeladresse i Folkeregistret. Vi har ingen mulighet til å rette opp dette. Folkeregisteret skal ha melding om flytting om en så bare flytter til en annen boenhet/leilighet i samme hus.

Gå inn på Skatteetaten.no,velg folkeregister.

Du vil nå få beskjed om å logge deg inn i Altinn.

Posten sin hjemmeside melder du flytting, eller du ønsker å sjekke at du er registrert på riktig adresse.

Har du flyttet, må du sende flyttemelding til folkeregisteret. Det kan gjøres elektronisk herfra.

og annen informasjon om flytting finner en på samme sted.

Dersom du har behov for å kontakte Folkeregisteret direkte eller send flyttemelding på papir pr. post så har de følgende kontaktinformasjon:

• Telefon: 800 80 000
  • Postboks 2060, 6402 Molde
  • Besøksadresse: Industriveien 7, 6517 Kristiansund N

Mange bedrifter, foretak, lag- og foreninger etc. har ikke meldt fra om sin nye veiadresse til Brønnøysundregistrene. Det skjer heller ikke automatisk slik det har blitt gjort i Folkeregistret for privatpersoner når kommunen har endret adressen fra matrikkeladresse til veiadresse. Dette gjøres via skjemaet samordnet registermelding i Altinn.

Her finner du mere info om å melde flytting og andre endringer

Ingrid Kristoffersen
Skatteoppkrever

Man - fre Kl. 09.00 - 15.00