Gjeldende tiltak 2. februar - Smøla kommune

Beredskapsledelsen i Smøla Kommune oppfordrer Smølas befolkning på det sterkeste om ikke å foreta reiser til de aktuelle områdene, om de da ikke er svært nødvendige. Dette kan diskuteres med nærmeste leder om det gjelder yrkesrelaterte reiser. Ved kontroller, undersøkelser eller behandling på sykehus i Oslo-området, kan fastlege kontaktes for råd.

Nasjonale tiltak - Klikk for stort bildeNasjonale tiltak

De som absolutt må foreta en slik reise, oppfordres til å bruke munnbind og å unngå nærkontakt med mennesker i områdene. De bør også teste seg etter ankomst Smøla igjen.

Kommuneoverlegen oppfordrer samtidig om at de som har kommet fra disse områdene de siste 7 dagene bestiller seg tid for testing i morgen, bruker munnbind og holder 2 meters avstand til andre inntil testsvar foreligger.

For bestilling av covidtest: https://c19.no

• Smøla rådhus, publikumsenteret er åpent for besøkende, ta kontakt pr. telefon eller epost for avtale med saksbehandler.
  • Smøla bibliotek har åpent for utlån ordinær åpningstid.
  • Smølahallen er gjenåpnet for aktivitet for barn- og unge under 20 år fra onsdag 20. januar.
  • Trimrom er åpent mandag - fredag med følgende åpningstider 06.00-09.30 og 12.00-23.00. Alle registrerer seg inn i trimrommet med eget kort med tanke på eventuell smittesporing
  • Svømmehallen åpnes for 2 økter for publikumssvømming for barn og ungdom  på torsdager, se egen annonse.
  • Smøla helsesenter viderefører dagens ordning med dørvakt
  • Smøla sykehjem åpner opp for begrenset besøk.

Sentralbord
Publikumssenteret