Informasjon fra Smøla kommune om koronavirus og kommunens beredskapsarbeid

Smøla kommune oppdaterer seg fortløpende på retningslinjer som gis av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Helsetjenesten og kriseledelsen i kommunen er i fortløpende kontakt og kommunen følger folkehelseinstituttets retningslinjer og egne beredskapsplaner i arbeidet med å forebygge og håndtere evt. smitte.

Folkehelseinstituttet har sendt over råd og informasjon til befolkningen om nytt koronavirus (coronavirus)

Les mer her

Har du spørsmål om det nye koronaviruset og ikke finner info på fhi.no kan du ringe informasjonstelefon 815 55 015

Hvis du er syk og tror du kan være smittet av koronavirus:

• Ring din fastlege (Smøla legekontor tlf 71544660) eller legevakt tlf 116 117
  • IKKE møt direkte opp på legekontoret!
  • Møt aldri opp uten avtale, dette slik at legekontorene og legevakta er forberedt til å ta imot deg. Dette for å beskytte deg og andre mot eventuell smitte.