Invitasjon innspillsmøte - kommuneplanens samfunnsdel

Smølas næringslivsaktører: 1. september

Lag og foreninger: 2. september

Smøla – øy i et hav av muligheter:

• Hvilke globale trender påvirker kommunen vår?
  • Hvilke regionale utfordringer og muligheter har Nordmøre?
  • Hvilke strategier og tiltak er viktige for innbyggere og næringsliv på Smøla?

Dette er spørsmål som det er viktig å belyse i arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel som nå er i gang. Målet for arbeidet med planen er at den skal bli et godt styrende politisk dokument som blir brukt som grunnlag for å utvikle kommunen. Det inviteres derfor til arbeidsmøter for å få en best mulig plan for Smølasamfunnet.

Møte med næringsaktører: 1. september kl 18:00, Sted: Smøla rådhus, kommunestyresalen.
Møte med lag og foreninger: 2. september kl 18:00, Sted Smøla rådhus, kommunestyresalen

Det er ønske om bred medvirkning i arbeidet med planen og vi håper derfor at så mange som mulig vil sette av tid til å delta i arbeidet.

Møtene blir gjennomført med hensiktsmessige tiltak i lys av koronasituasjonen. I den forbindelse ber vi også om påmelding i forkant av møtene.

Vel møtt!

Logo - Klikk for stort bildeKommunevåpen med logo og undertekst Klikk for stort bilde  Klikk for stort bildeSmøla næringsforening logo

Gunnlaug Kristiansen