Ledig stilling - enhetsleder Aktivitet og boveiledning

Smøla kommune har ledig 100 % fast stilling som enhetsleder Aktivitet og boveiledning

Søknadsfrist: 20.06.21

Søk på stillingen

Enhetsleder har det overordnede lederansvaret for enheten, og har kommunedirektøren som nærmeste overordnede. Alle enhetsledere inngår i kommunedirektørens ledergruppe. Enhetsleder har ansvar for utvikling og drift av resultatenheten Aktivitet og boveiledning herunder budsjett- og resultatansvar, personalansvar og fagansvar.

Kompetansekrav

• Høgskole- eller universitetsutdanning innenfor relevant fagområde
  • Allsidig og relevant arbeidserfaring
  • Lederkompetanse, gjerne fra offentlig sektor

Søkere bør være utviklings- og resultatorientert og ha god økonomisk vurderingsevne samt kunne arbeide målrettet og systematisk. Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vektlegges. Den som tilsettes må framvise politiattest ved tilsetting.

• En utfordrende og interessant lederstilling
  • Spennende tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Tilsetting skjer i hht gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli gjort offentlig selv om søkere har bedt om ikke å bli oppført på søkerliste. Dersom ønsket om unntatt offentlighet ikke tas til følge, skal søkeren varsles om dette.

Søknad

Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Dersom du har behov for hjelp med registrering av søknad kan du kontakte Publikumssenteret

Ingeborg Johnsrud Dyrnes
Kommunalsjef