Ledig stilling - helsesykepleier

Smøla kommune har to ledige stillinger som helsesykepleier - 100 % fast stilling og 50 % midlertidig prosjektstilling.

Søknadsfrist: 24.07.22

jobb, hånd, grønn, blå - Klikk for stort bildejobb

Helsestasjons- og skolehelsetjenesten har arbeidssted Smøla Helsesenter, og tjenesten har en stilling som helsesykepleier. Helsesenteret inneholder i tillegg legekontor, psykisk helsearbeid, fysioterapitjeneste, ergoterapi, folkehelse og friskliv. Tverrfaglig samarbeid har en lang og sterk tradisjon i Smøla kommune, og helsesykepleier er en sentral aktør i flere team- og samarbeidsorganer, både i egen enhet og i samarbeid med andre enheter.

Vil du være med å påvirke utviklingen til helsestasjons- og skolehelsetjenesten i Smøla kommune ønsker vi deg velkommen som søker. Stillingene gir spennende faglige utfordringer i et godt tverrfaglig arbeidsmiljø.

Les mer eller søk på stillingene

Inger-Lise Lervik
Enhetsleder Helse og omsorg
Tove N Rokstad