Ledig stilling - Prosjektleder

Søknadsfrist: 12.06.22

Hopen omsorgsboliger fasade - Klikk for stort bildeHopen omsorgsboliger fasade

Søk på stillingen

Smøla kommune har ledig 100 % stilling som prosjektleder. Prosjektleder har ansvar for planlegging og oppfølging av ulike investeringsprosjekt. Smøla kommune har en offensiv investeringsplan og har vedtatt flere spennende investeringsprosjekt. Av større prosjekt det primært skal jobbes med i den første tiden er nye omsorgsboliger Straumen, nye barnehager og Vikan Havn. Prosjektlederstillingen er midlertidig med en varighet på 3-4 år, men med mulighet for fast ansettelse.
Arbeidet vil spenne bredt og vil kreve tett samhandling med offentlige og private aktører, koordinering av arbeid internt i kommunen og dialog med ulike brukergrupper.

Prosjektleder har arbeidssted på Smøla rådhus og er direkte underlagt kommunedirektøren.

Kompetansekrav

• Relevant høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdannelse.
  • Relevant arbeidserfaring; erfaring med prosjektledelse og gjennomføring av byggeprosjekt er ønskelig.
  • Personlig egnethet
  • Gode norskkunnskaper, god skriftlig og muntlig framstillingsevne

Prosjektleder bør ha god kjennskap til prosesser og ulike faser i større byggeprosjekt og noe kjennskap til offentlig forvaltning. Det er viktig å ha evne til selvstendig og systematisk arbeid og legge til rette for godt samarbeid i prosjektene. Prosjektleder må ha god gjennomføringsevne, være løsningsorientert og ha god økonomiforståelse.

• Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Les mer om stillingen her

Tove N Rokstad