Minnegudstjeneste på Smøla 22. juli

Klikk for stort bildeI år er det 10 år siden 77 mennesker ble drept i 22. juli-terroren i regjeringskvartalet og på Utøya.

Dagen blir markert med flere nasjonale minnemarkeringer. På Smøla skal dagen markeres med en egen minnegudstjeneste.

I samarbeid med kirken, inviterer Smøla kommune til minnegudstjeneste i Brattvær kirke klokka 12.00 torsdag 22. juli.

Før og etter gudstjenesten, vil kirken være åpen for de som ønsker å komme hit denne dagen. Det blir anledning til å tenne lys og minnes. Kirken er åpen fra 11.00-14.00

- Vi tror kanskje at mange kan ha behov for en stille stund til ettertanke og til å minnes på en slik dag, sier prestevikar Leif Ole Torske Husfest. Da er de velkommen til kirken.

Klokka 12.00 vil alle kirkeklokker på Smøla ringe, og dette markerer også starten på minnegudstjenesten.

Det blir taler fra Tine Elise Tuven, Smøla Arbeiderparti/AUF, og ved varaordfører Kjersti Andersen.
Administrativ ledelse i Smøla kommune deltar også i minnegudstjenesten.

Det blir musikalsk innslag ved Ann Helen Stamnsve.

Prestevikar Leif Ole Torske Husfest leder gudstjenesten. Organist for dagen er Alexey Kourbanov fra Aure.