N.K.S. Veiledningssamtaler for pårørende på Smøla

I høst er Anne-Gudrun fra Veiledningssenteret tilstede på Helsesenteret på Smøla 30. september, 27. oktober og 24. november, og kan da treffes for samtaler. Samtaler må avtales på forhånd.

Psykisk helse - Klikk for stort bildePsykisk helse

Smøla kommune samarbeider med N.K.S. Veiledningssenter for pårørende Midt-Norge. Veiledningssenteret er et samtaletilbud for deg som står nært noen som ruser seg, har psykiske vansker eller -sykdom, eller er spillavhengig. N.K.S. Veiledningssenter for pårørende eies av Norske Kvinners Sanitetsforening, og  er et gratis tilbud for pårørende av alle kjønn og aldre.

Du trenger ingen henvisning for å ta kontakt med Veiledningssenteret. Du som pårørende bestemmer selv hvor ofte og hvor lenge du ønsker å benytte deg av tilbudet. Tilbudet er tilgjengelig for alle som blir påvirket av et annet menneskes rusbruk, psykiske helse eller spillavhengighet, enten det er nær familie, partner, kollega eller en venn.

Ønsker du samtale?

Ta kontakt med Anne-Gudrun per telefon på 48 12 79 00,

eller med Guri Bae Solvang, familieterapeut Smøla kommune 916 80 033 for formidling av kontakt.

Logo - Norske Kvinners Sanitetsforening  - Klikk for stort bildeLogo - Norske Kvinners Sanitetsforening

Guri B. Solvang
Klinisk sosionom/Familieterapeut