Ny lege ved Smøla legekontor

Hans Ruben Tenggren - Klikk for stort bildeHans Ruben TenggrenHans Ruben Tenggren (53) er ansatt som ny kommuneoverlege og fastlege i Smøla kommune.

Tenggren begynner i jobben 1. oktober, men vil starte opp med dedikerte oppgaver i en deltidsstilling fra 1. september 2022. Det vil ikke være åpent for timebestilling hos Tenggren før etter 1. oktober. Det vil være legevikar i stillingen i september.

HELFO vil overføre alle pasientene fra ledig liste til ny fastlege. Pasienter dette gjelder vil få melding om dette fra HELFO.

Hans Ruben Tenggren har opphav fra Kristiansund og Smøla.  Han har vært lege i  20 år og har bred medisinsk erfaring.  Tenggren er spesialist i indremedisin, infeksjonssykdommer og akutt- og mottaksmedisin.  Hans Ruben har forpliktet seg til å bli spesialist i allmennmedisin.

Tenggren har siden 2014 jobbet som overlege i akuttmottaket ved St.Olav`s hospital.  Han flytter nå tilbake til Smøla med familie.

Sentralbord
Publikumssenteret

Åpningstid rådhuset: man - fre: 09.00-14.00

NB! Telefontid sentralbordet: man - fre: kl. 09.00 - 14.00