ORKidé – Nordmøre Regionråd skifter navn til Nordmøre Interkommunalt Politisk Råd (Nordmøre IPR)

- og styrker det politiske samarbeidet på Nordmøre.

Ordførerne i havn på Smøla - Klikk for stort bildeBilde ordførere: fra venstre; Svein Roksvåg ordfører Smøla, Ingrid Ovidie Rangønes ordfører Averøy, Knut Sjømæling ordfører Gjemnes, Kjell Neergaard ordfører Kristiansund, Ingrid Waagen ordfører Tingvoll, Hanne-Berit Brekken ordfører Aure, Margrethe Svinvik ordfører Surnadal og Ståle Refstie ordfører Sunndal. anm

Torsdag 3. september ble ny samarbeidsavtale mellom Aure, Averøy, Gjemnes, Kristiansund, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll signert på Smøla. Til stede var alle ordførerne i de respektive kommuner.

Nordmøre Interkommunalt Politisk Råd (IPR) er det nye navnet for ORKidé – Nordmøre Regionråd.
Kjell Nergaard (Kristiansund) er valgt som leder og Ingrid Ovidie Rangønes (Averøy) som nestleder.

Leder og nestleder Nordmøre IPR - Klikk for stort bildeLeder og nestleder Nordmøre IPR anm

Første samling var på Veiholmen!

NIPR - Klikk for stort bildeNIPR anm