Sommerhilsen fra Smøla kommune

Norge har gradvis åpnet opp igjen, også Smøla. Sommeren er i gang med økt aktivitet, stor trafikk til øya, og mange feriegjester både i hus og hytter. Vi håper på godt vær og gode feriedager for alle.

Smøla kommune vil takke alle for den ekstra innsatsen nå i vår. Koronaviruset har utfordret oss på mange måter og dere har alle vist en fleksibilitet og endringsvilje vi setter stor pris på.

Vi ber dere også om å fortsatt overholde smittevernrådene:

• Husk god hånd- og hostehygiene.
  • Du og dine nærmeste kan omgås normalt.
  • Hvem som er «dine nærmeste» bestemmer du selv, men det bør ikke være for mange og det bør være de samme over tid!
  • Hold økt avstand til andre enn dine nærmeste.
  • Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.
  • Det bør minst være en meter mellom dere. (Avstanden fra ansikt til ansikt er aller viktigst. Hvis man står rygg til rygg, eller etter hverandre som i kø, er det mindre risiko for smitte.)
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til ett døgn etter symptomfrihet.
  • Har du symptomer på covid-19, bør du testes.

God sommer :)