Strandryddefest med overraskelse

Korsvollstranda - Klikk for stort bildeKorsvollstranda MG  Det er fortsatt mange plasser som trenger innsats fra dere frivillige for å holde kysten rundt den flotte øya vår ren! Friluftsrådet og Smøla kommune vil i år gi de frivillige en minnerik ryddeuke.

I tillegg til en pott på 50 000,- kroner, ønsker vi å gi de som er med og rydder en oppmerksomhet på Gurisenteret torsdag 16. juni klokken 19.00. Vi serverer grillmat og god drikke, og det går rykte om at @cleansoundsmovement kommer! Hvis ryktene er sanne, så betyr det at en hemmelig artist ønsker å hedre de som har vært med på strandryddingen med en minikonsert.

Når og hvem kan være med?

Ryddedugnaden i år vil foregå i tidsrommet 13.-16. juni. Det er lov å begynne med strandryddingen allerede nå. Alle lag og foreninger på Smøla er invitert til å melde seg på denne aksjonsuken.

OBS: Husk å ta hensyn til hekkende fugler og annet fugle- og dyreliv!

Påmelding og godtgjøring

Dere melder dere på ved å sende en epost til: birger.traethaug@smola.kommune.no, eller ring/SMS: 95405654. Vi må vite hvor mange som rydder, hvor mange timer dere har brukt og hvem som kommer på Gurisenteret på torsdag 16. juni. De som ikke står på gjestelista slipper ikke inn!

Friluftsrådet vil stille med sekker og det ligger en pott på 50 000,- kroner som skal fordeles på strandrydderne i kommunen, etter antall timer som det er arbeidet.

Birger Træthaug
Enhetsleder TVB