Sykepleierlederprisen 2019

NSF Møre og Romsdal deler ut prisen «årets sykepleier/sykepleierleder» til medlemmer som bidrar til sykepleiefaglig utvikling og som fortjener å bli satt pris på i hverdagen.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Årets prisvinner er Inger-Lise Lervik, enhetsleder for helse og omsorg i Smøla kommune.

– Inger Lise har som leder utmerket seg med å finne de sterke sidene ved sine ansatte. Som leder er hun oppdatert på hva som forventes, og selv om det noen ganger er tøft så gir hun aldri opp. Hun har med sitt engasjement og nettverk sørget for å sette Smøla på kartet, skrev juryen i sin begrunnelse, og fortsatte:

– Som leder oppmuntrer og utfordrer hun alltid til faglig oppdatering, og legger til rette for dette. Hun har med sin smittende energi og rause vesen bidratt til et fantastisk arbeidsmiljø for alle sine ansatte. Inger Lise framstår som en tydelig, modig og stolt sykepleierleder.

Norsk Sykepleierforbund Møre og Romsdal skriver i pressemeldingen at prisen som årets sykepleierleder ble delt, da juryen ikke klarte å skille dem. Lervik deler dermed prisen med Gro Birkeland.

Ordfører Roger Osen overrakte blomster i kommunestyret onsdag 15. mai.