Tilbud om skyssbåt avsluttes

Møre og Romsdal fylkeskommune avslutter nå tilbudet om skyssbåt mellom Tømmervågen og Seivika.

Skyssbåten har fraktet passasjerer fra Tømmervågen til Seivika når ferga har vært innstilt.

Så langt har kun 15 passasjerer benyttet seg av tilbudet. På avganger med passasjerer har det i snitt vært bare en reisende. Det lave passasjerantallet sett i sammenheng med utgiftene vi har til båten gjør at det ikke er grunnlag for å videreføre tilbudet med skyssbåt, sier prosjektleder Arild Vikan i Møre og Romsdal fylkeskommune. Skyssbåten vil gå etter planlagt rute til og med mandag 3. februar. Det er Holberg Shipping som har hatt avtalen med fylkeskommunen.

Oppgraderinga av Tømmervåg fergekai går etter planen. Pæle-boring fra kai og lekter gjør at det er nødvendig å innstille  fergeavganger morgen og kveld. Dersom været stopper bore-arbeidet, skal fergene gå som normalt. Det blir varslet gjennom Fjord1 sine varslingstjenester.

Kontaktperson: Arild Vikan, tlf. 40 28 71 38