20.03.20 Til innbyggerne på Smøla - koronavirus uke 2

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Folk på Smøla har til nå vært veldig flinke med å følge de pålegg og retningslinjer som er gitt, og gjøre alt for å unngå smitte. Det er svært viktig at vi nå beholder roen og fortsetter med dette.

Beredskapsledelsen, inkludert politioverbetjent Asbjørn Holand er svært takknemlige for forståelsen både fra fastboende og fritidshuseiere, som har tatt våre anmodninger på alvor.

Beredskapsledelsen jobber kontinuerlig med tiltak for smittevern, og å sikre at helse- og omsorgstjenester og andre kritiske  samfunnsfunksjoner holdes i gang. Tiltakene som er iverksatt prioriteres høyt i tiden framover.

Ordfører Svein Roksvåg deltar i Kristiansund kommunes beredskapsradio - KSU 24/7 - fredag 20. mars 2020.

Til slutt vil vi minne om at alle fortsatt må bidra i denne nasjonale dugnaden og følge de pålegg og restriksjoner som er gitt av helsemyndighetene og kommunen. Dette for å hindre smitte i lokalsamfunnet. Det er svært viktig at både barn, unge og voksne unngår større sosiale sammenkomster.

Politiet er også tilgjengelig gjennom Nettpatruljen (facebook)

Sentralbord
Publikumssenteret

NB! Telefontid sentralbordet kl. 09.00 - 14.00

Saksbehandlere kan nås på direktenummer

For å begrense evt. smitte av koronavirus holdes Smøla rådhus stengt for publikum.

Kontakt oss! - Finn en ansatt