Koronasituasjonen – oppdatering fra kriseledelsen i Smøla kommune fredag 2. oktober

Kristiansund kommune melder om en uoversiktlig og uavklart smittesituasjon. Alle arrangement i byen med mer enn 50 personer er avlyst fra fredag 2. oktober kl. 08.00 –til og med søndag 4. oktober kl. 24.00. Kriseledelsen på Smøla er i tett kontakt med Kristiansund kommune, vi er oppdatert på informasjon og tiltak. Det som er viktig for våre innbyggere deler vi!

Fremdeles er det ingen med registrert smitte på Smøla. Noen er fortsatt i karantene etter å ha vært på Rensvik Pizza og Grill. Innbyggere på Smøla har vært flinke til å bestille koronatesting på www.c19.no. Fortsett med dette! Prøver analyseres ut fra en viss prioritet, det kan derfor ta noe tid før testresultat er klart.

Smøla kommune minner igjen om følgende:

↔️ hold avstand, minst en meter og unngå håndhilsning og klemming.

🏠 vær hjemme når du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon

🔬 test deg ved minste mistanke.

✋vask hendene godt og grundig   

✈️ unngå unødvendige reiser

Neste uke er det høstferie. Vi ber spesielt skoleelever/studenter og andre som kommer til Smøla på ferie om å være forsiktige og oppmerksomme. Dette gjelder også Smølværinger som reiser bort i ferien.

Det er fantastiske værmeldinger for helga og neste uke. Vi anbefaler alle å benytte fridagene til stikkutturer på Smøla eller en tur på sjøen!