Søker du nye utfordringer? 3 spennende lederstillinger på Smøla!

Smøla kommune styrker organisasjonen med to nye stillinger:

I tillegg søker kommunen etter:

Søknadsfrist: 27. mai 2018 (felles frist for alle stillingene)

Smøla er en kommune i vekst, med mange spennende muligheter innen flere næringer. Vi ser etter deg som søker nye utfordringer som leder, og som ønsker å bidra til vekst og verdiskapning på vakre Smøla.

 

Med Smøla Havneutvikling satser kommunen sterkt på marine og maritime næringer, og bygger et havneområde som kan være med å møte behovet fra et næring i vekst. Her er det behov for en prosjektleder som ønsker å ta del i denne utviklingen, og som vil være med på bygge fremtidens havn på Smøla. Søk på stillingen som prosjektleder her.

 

Kommunens øverste ledelse utvides med en kommunalsjef. Kommunalsjefene har sammen med rådmannen ansvar for strategisk ledelse og overordnet planlegging og utviklingsarbeidet. Til denne kommunalsjefstillingen ønsker Smøla kommune primært juridisk – og plankompetanse. Søk på stillingen som kommunalsjef her.

 

Som enhetsleder for tekniske tjenester, vakt og beredskap kreves det en person som jobber systematisk, er resultatorientert og har evne til å samarbeide på tvers av fagmiljø. Har du lyst på en variert og utfordrende arbeidsdag, der du sammen med gode kolleger har muligheten til å videreutvikle enheten? Søk på stillingen som enhetsleder her.

Prosjektmøte - Klikk for stort bilde

Kontaktinformasjon

Kirsten S. Skaget
Rådmann
E-post
Telefon 71 54 46 12
Mobil 913 05 492
Birgit I. Eckhoff
Kommunalsjef
E-post
Telefon 71 54 46 10
Mobil 934 61 011

Åpningstider

Sommer (fra 15. mai - 14. september) Kl. 08.00 - 15.00

Vinter (fra 15. september - 14. mai) Kl. 08.00 - 15.45

Postadresse

Pb 34
6571 Smøla