Aktuelt og Informasjon til innbyggerne på Smøla

På denne siden finner du informasjon og nyhetsartikler i forbindelse med korona-situasjonen.

Sjekk hvilke råd og tiltak som gjelder for deg

Ta koronasjekk

Fra 7. mai blir det tillatt med arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer.

Smøla kommune har pr. 30.4 fortsatt ingen innbyggere med påvist covid.19 smitte.

Smøla kommune har pr 20.04.20 fortsatt ikke påvist smitte.

Det er nå svært viktig at vi ikke slipper opp, men fortsetter å følge råd fra Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og regjeringen for å begrense smitte og spredning av virus.

Smøla har pr 17/4 fortsatt ingen innbyggere med bekreftet covid-19 smitte.

Smøla har pr 14. april fortsatt ingen innbyggere med bekreftet covid-19 smitte.

Kommuneoverlegens vedtak fra 30.03.2020 er videreført og gjelder frem til og med 14. april 2020.

Fredag 3. april har Smøla fremdeles ingen innbyggere som er smittet av  Covid-19 .

Kommuneoverlegens vedtak har virkning fra 30.03.2020 og gjelder i 7 dager, eller inntil nytt vedtak er fattet.

Sentralbord
Publikumssenteret

NB! Telefontid sentralbordet kl. 09.00 - 14.00

Saksbehandlere kan nås på direktenummer

For å begrense evt. smitte av koronavirus holdes Smøla rådhus stengt for publikum.

Kontakt oss! - Finn en ansatt