Til innbyggerne på Smøla - koronavirus uke 4

Fredag 3. april har Smøla fremdeles ingen innbyggere som er smittet av  Covid-19 .

Påsken 2020 blir en annerledes høytid for de fleste av oss. Smøla tar vanligvis imot mange feriegjester i påsken som besøker familie eller innleder hyttesesongen. Slik blir det dessverre ikke i år.

Smøla har vedtatt egne regler for innreise og hjemmekarantene, Smøla har også vedtatt forbud mot å oppholde seg på Smøla i bobil/campingbil, campingvogn, fritidsbåt e.l.  Vedtakene vurderes fortløpende og videreføringer eller endringer kunngjøres på  www.smola.kommune.

I tillegg støtter Smøla kommune statlige myndigheters oppfordring om å unngå innenlandske fritidsreiser også der dette er lovlig.

Beredskapsledelsen i Smøla vil ha hyppige møter også i neste uke. Sentralbordet ved Smøla rådhus vil være stengt fra kl 12.00 onsdag 8. april. Ved behov for kontakt senere i påsken, ta kontakt med oss pr. telefon eller epost.

Vi ønsker alle ei god helg og ei god påske.