Smittestatus, aktuelt og informasjon

På denne siden finner du informasjon og nyhetsartikler i forbindelse med korona-situasjonen.

korona - Klikk for stort bilde

Smittestatus 15.01.2021

Antall gjennomførte tester: 1020

Antall bekreftet smittet: 6

Helsesenteret des 2020

Smøla har 14.01.21 fått ett nytt bekreftet smittetilfelle av covid-19. Personen var i innreisekarantene og er nå isolert. Nærkontakter er satt i karantene. Smittesporing gjennomført.

Prioriteringsliste for vaksinasjon

Smøla rådhus er stengt for besøkende, ta  kontakt pr. telefon eller epost.

Det gjennomføres ikke fysiske møter på Smøla rådhus.

Smøla bibliotek er stengt for besøkende

Helsesenter og legekontor

Smøla kommune har 29.12 ett nytt bekreftet smittetilfelle av covid-19. Personen er smittet på reise utenfor Smøla og smittekilde er kjent. Ingen forbindelse til øvrige smittetilfeller på Smøla. Smittesporing er gjennomført. Ingen nærkontakter på Smøla etter smittesituasjon.

Det vil bli muligheter for covid-19 testing både onsdag 30.12.20 og lørdag 02.01.21

Helsesenter og legekontor

Etter bekreftet koronasmitte på Smøla 23. og 24. desember har Smøla legekontor gjennomført testing av nærkontakter både 25. og 26. desember. Alle gjennomførte tester er så langt negative. Nærkontakter er satt i 10 dagers karantene og vil gjennomføre test nummer to 28. eller 29. desember.

Helsesenter og legekontor

Smøla har et nytt bekreftet smittetilfelle julaften. Smitten er ikke relatert til utbruddet ved Atlanten videregående skole. Smittekilde er kjent. Smittesporing pågår, nærkontakter er satt i karantene og testing pågår.

Det er 23.12.20 kl 14.30 bekreftet at 3 personer bosatt i Smøla kommuner er smittet av covid-19.

Du må være helt frisk for komme på besøk på Smøla sykehjem.

Besøkene må avtales på forhånd - 715 44 700 - og besøkstiden er maksimalt 1 timer. Det er bare 3 personer som kan komme på besøk til samme person samtidig. Besøket foregår på beboerens rom.

Sentralbord
Publikumssenteret

Åpningstid rådhuset: man - fre: kl. 09.00 - 14.00

NB! Telefontid sentralbordet: man - fre: kl. 09.00 - 14.00