Smittestatus, aktuelt og informasjon

På denne siden finner du informasjon og nyhetsartikler i forbindelse med korona-situasjonen.

korona - Klikk for stort bilde

Smittestatus uke 37

Antall gjennomførte tester: 1957

Totalt antall bekreftet smittet:

Virusvaksine og sprøyte

Regjeringen har besluttet at personer med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om 3. dose koronavaksine.

Vaksinedoser

Alle 12-15 åringer i Smøla kommune får tilbud om vaksine i uke 38.

Vaksinering mot Covid-19 foregår på Solhov ungdomshus på Straumen.

Gateadresse: Straumaveien 15

Koronavaksine og munnbind

Det er nå opp til deg selv om du bruker munnbind eller ikke.

Vi anmoder likevel om at munnbind benyttes:

⁃ ved vaksinasjon 💉

⁃ dersom det ikke er mulig å holde avstand til andre ↔️

To personer på Smøla har fått bekreftet positiv koronatest 23. juli. Personene var i innreisekarantene og er satt i isolasjon. Smittesporing fullført.

Smøla kommune har god oversikt og kontroll over situasjonen.

Smøla har bortimot 6000 holmer og skjær. Nyt stillheten sammen med fuglene en fin sommerkveld.

Norge er godt i gang med gjenåpningsplanen og trinn 3 har gitt oss lettelser, også på Smøla. Vi reiser mer og treffer flere nå enn i fjor sommer. Sommeren er godt i gang med økt aktivitet, stor trafikk til øya, og mange feriegjester både i hus og hytter. Vi håper på fortsatt godt vær og gode feriedager for alle.

vaksinebarometer

Per 21. juli har 1083 personer i Smøla kommune fått første vaksinedose. 700 personer har fått andre dose, og er dermed fullvaksinerte.

Festflagg lyslenker sommerfest

Les endringer i nasjonale anbefalinger og regler:

Smøla kommune har i dag mottatt melding om at alle 33 tester tatt fredag 30.4. er negative.

Fortsatt god helg.

I forbindelse med påvist koronasmitte torsdag 29/4 er smittesporing fullført. De som skal i smittekarantene og eventuelt ventekarantene har fått beskjed. Det gjennomføres ca. 40 tester i dag. Resultat presenteres når svar foreligger.

Vi ber om at det ved minste tegn til symptomer bestilles koronatest. Testing kan bestilles på https://c19.no/

Overhold smittevernregler og ta vare på hverandre.

Helsesenteret des 2020

En person på Smøla har fått bekreftet positiv koronatest 29. april.

Personen er satt i isolasjon, nærkontakter er satt i karantene. Smittesporing pågår. Smitten har sammenheng med utbruddet i Hustadvika.

Vi ber generelt alle være oppmerksomme på symptomer, også milde, og ha lav terskel for testing.

Smøla legekontor har åpent for testing i morgen fredag 30.04.21, test bestilles på www.c19.no eller ring legekontoret på tlf. 71 54 46 60

Trimrommet i Smølahallen vil fra 1. mai være åpent på lørdager.

Dette medfører en liten endring i åpningstiden på fredager pga renhold – trimrommet holdes stengt for renhold mellom kl. 12.30-14.00 hver fredag fra 30.04.21

Åpningstid:

Mandag - torsdag fra kl. 06.00-23.00 (stengt for renhold mellom kl. 09.30-12.00)

Fredag fra kl. 06.00-23.00 (stengt for renhold mellom kl. 12.30-14.00)

Lørdag fra kl. 06.00-23.00

Ber alle om å være nøye med renhold etter bruk av apparater.

God trening

Sentralbord
Publikumssenteret

Åpningstid rådhuset: man - fre: 09.00-15.00