Koronasituasjonen - Status Smøla kommune 28.10.20

Fremdeles er det ingen med registrert smitte på Smøla.

Totalt: 663 stk er testet. 

Oktober er snart slutt og november venter.  Den siste helgen i oktober er for mange en helg der Halloween feires.  Mange synes det er gøy å kle seg ut, arrangere en fest og møtes for et trivelig lag.  Året i år er annerledes og myndighetene melder om en stor økning i smitten.  Det er derfor nødvendig å be dere alle om å fortsatt være varsomme, og følge de nye nasjonale tiltakene:

  • I private hjem, hager eller hytter bør man ikke ha mer enn 5 gjester i tillegg til husstandsmedlemmer. Dersom alle gjestene er fra samme husstand, kan man være flere. Det innebærer at to familier kan møtes selv om de har mange barn.
  • Begrensingen om at man ikke bør ha flere enn 5 gjester, gjelder ikke for barnehage- eller barneskolekohorter. Barn og unge som er i samme kohort i barnehagen eller på barneskolen, unntas fra avstandskravet på arrangementer.
  • Vi anbefaler at alle er sammen med færre personer i sosiale sammenhenger, i kortere tid og ikke med for mange forskjellige personer i løpet av en uke.
  • Private sammenkomster på offentlig sted eller i leide eller lånte lokaler skal ha en grense på maksimalt 50 deltakere.
  • Dagens adgang til å ha 600 personer til stede på utendørs arrangement begrenses til å gjelde arrangementer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter.

www.regjeringen.no

Vi minner også om de generelle smittevernrådene:

↔️ Hold minst en meter avstand til andre. Dette betyr at du skal unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.

🏠 Hold deg hjemme hvis du er syk.

🖐🖐 Vask hendene godt og grundig.

🔬 test deg ved minste mistanke (du bestiller test på www.c19.no eller på tlf. 71 54 46 60)

✈️ unngå unødvendige reiser

 

Det meldes om fint vær i helga, benytt de fine dagene til stikkutturer på Smøla med venner og familie, en kaffekopp i en av våre flotte gapahuker eller en tur på sjøen

Takk for at dere alle bidrar til å holde Smøla fri for smitte!

Kontaktinformasjon

Sentralbord
Publikumssenteret
E-post
Telefon 71 54 46 00

Åpningstider

Åpningstid rådhuset: man - fre: kl. 09.00 - 14.00

NB! Telefontid sentralbordet: man - fre: kl. 09.00 - 14.00

Saksbehandlere kan nås på direktenummer

Kontakt oss! - Finn en ansatt

Adresse

Pb 34
6571 Smøla