Kulturkalenderen 2018

Det er med stolthet Smøla nærings og Kultursenter KF i disse dager leverer ut kulturoversikten fra en aktiv kommune med et mangfoldig kulturliv. I år har kalenderen fått en egen tittel. Folk inviteres til «Opplev Smøla». Og her er mye å oppleve, så tittelen står seg med rette.

Du kan bla i kulturkalenderen her

Det er et ganske unikt produkt Smøla leverer innbyggerne og tilreisende hvert år. En samla oversikt over det som skjer på kulturfronten i kommunen fra mai til oktober er lista opp. Formatet er lite og kan være med i en lomme eller ligge i bilen eller ha plass på kjøkkenbenken.  At Kulturkalenderen genererer mye godt samarbeid er det ingen tvil om. Alle husstander på Smøla får den i posten og reiselivsbedriftene og butikkene får den liggende til utdeling.

Men bak alle arrangementene ligger ubeskrivelig mange timer. Smøla Nærings og Kultursenter KF takker alle bidragsyterne for godt samarbeid.

Kulturkalenderen distribueres til alle husstander på Smøla i løpet av de nærmeste dagene. Smøla musikkorps står for ombringinga. Kalenderen vil ellers bli å finne på Smøla kommunes nettside, på facebook og på reiselivssida www.opplevsmola.no .

Her finner du nedlastbar versjon av kulturkalenderen 2018. (PDF, 6 MB)

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Ny designer av året er Lena Knutsen.

Kontaktinformasjon

Laila Skaret
Kulturrådgiver
E-post
Telefon 979 86 532

Åpningstider

Sommer (fra 15. mai - 14. september) Kl. 08.00 - 15.00

Vinter (fra 15. september - 14. mai) Kl. 08.00 - 15.45

Adresse

Pb 17
6571 Smøla