Stengt servicebygg på Hottranklakken

Grunnet gjentakende hærverk ser Smøla kommune seg nødt til å stenge servicebygget på Hottranklakken for en periode.

Ledige stillinger i bofellesskapet

Søknadsfrist: 06.09.2020

Invitasjon innspillsmøte - kommuneplanens samfunnsdel

Smølas næringslivsaktører: 1. september Lag og foreninger: 2. september

Hottranklakken

To ganger den siste uken har våre renholdere opplevd uheldige episoder på sanitæranlegget på Hottranklakken. Smøla kommune ber om at slike påfunn opphører. I helgen vil et av toalettene bli stengt, grunnet mangel på desinfeksjonsutstyr.       

Ved mistanke om smitte av covid-19

  Ønsker du å bli testet for covid-19? Ring Smøla helsesenter på telefon nr. 71544660 og avtal tid for prøvetaking. Smøla har god testkapasitet, og det testes mandag, onsdag og fredag.   Informasjon: Koronasjekk - skal jeg teste meg? 

Mammografi av kvinner i Smøla kommune

Alle kvinner i Smøla kommune født 1949 - 1968 inviteres til mammografiundersøkelse fra 17.8 - 20.2.2020. I alt 283 kvinner vil få invitasjon til å undersøke brystene i mammografibussen ved Norsida butikksenter , Hopen. Alle som har digitalt postkasse, vil få invitasjon digitalt. Hvem: Kvinner i Smøla kommune født 1949 - 1967 Når: 17. august - 20. august 2020 Hvor: ved Nordsia butikksener, Hopen  Dersom det er behov for tilleggsundersøkelser, vil kvinnene blir innkalt til Brystdiagnostisk senter på Ålesund sjukehus.   

Informasjon om koronaviruset til bedrifter i Smøla kommune

Vi har lagt bak oss en litt annerledes sommer, der de fleste av oss har feriert i Norge.  Status nå når sommeren er på hell er at FHI melder at smittespredningen i Norge fortsatt er på et lavt nivå, men det er en økende trend.  Den nåværende økningen i covid-19 forekomst i Norge er mest sannsynlig relatert til ferietid og økt fritidsreiser, og lokale utbrudd.  Pr i dag har vi fortsatt ingen smitte på Smøla, til tross for at Smøla har vært svært godt besøkt i sommer. Vi vil berømme bedrifter og næringsaktører for den jobben dere har gjort i forbindelse med koronaviruset, dere har tatt råd og anbefalinger på alvor og den gradvise gjenåpningen av både serveringssted og arrangement virker å ha blitt godt og trygt gjennomført ihht smittevernveiledere.

Hva er Friskliv Aktiv?

Når man er med i friskliv aktiv får man 1 års oppfølging.

Informasjon om koronaviruset - Smøla kommune

Smittestatus pr. 05.08.2020: Antall gjennomførte tester: 241 Antall bekreftet smittet: 0

Finn din tømmekalender!

NB! Du kan IKKE skrive adressen din i dette bildet. Det må gjøres i remidt sin nettside.

Brøytekontrakter 2020 - 2025

Det foreligger nå et anbud på brøyting av kommunale veier i tidsperioden 2020 - 2025.  

Skolerute 2020/2021

Oppdatert skolerute finner du her (PDF, 123 kB)

Varsling 24

Smøla kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling 24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS. Varsling 24 varsler via SMS, e-post, og talemelding til fasttelefon.

Oppdaterte retningslinjer ved besøk på sykehjemmet

Ruteendringsprosessen 2021

Frist for innspill: 15. juli 2020

Nytt båtfunn på Edøya

Georadardataene viser avtrykket av enda en båt i tillegg til to husrester og fem overpløyde gravhauger. Nå er rapporten klar.

Oppdaterte retningslinjer ved besøk - Smøla pensjonærheim

Koronavirus - utvidede kriterier for testing

Maktsenteret ved Mørekysten

Gravhauger, båtkultur, episke sjøslag og Norges dåpsattest. Har Mørekysten fått ufortjent lite oppmerksomhet?

Smølapuls - vår egen digitale scene

Kulturlivet på Smøla har gått sammen og startet «Smølapuls», Smølas helt egen digitale scene. På kort tid har siden fått nesten 1000 følgere, og tallet stiger fortsatt.