Smøla kommune vil søke om tilskudd til videre utbygging av bredbåndsnettet.

Kommunen har de siste årene jobbet for å forbedre bredbåndsdekningen gjennom nye utbygginger og forbedringer av nett for innbyggere og bedrifter.

Nørvågen industriområde gnr. 048/152 og 048/227

Dampleia næringsområde gnr. 018/004

Ved Steinsøysundet gnr. 060/002, 060/022 og 060/056

Første mai starter årets Stikk UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Smøla kommune.

Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

NAV logo 1

Fra 3.april endrer NAV Smøla åpningstiden for drop-in.

Har du enda ikke opprettet e-faktura eller avtalegiro? Da vil du i løpet av høsten 2018 motta faktura fra Smøla kommune i din digitale postkasse.

Det vil si at du vil motta fakturaen i digipost, eboks eller Altinn.

Ønsker du ikke å motta fakturaen i digital postkasse anbefaler vi deg snarest om å opprette e-faktura eller avtalegiro med banken din.

Fristen for å søke sommer-SFO er 1. mai

Smøla brannvesen

Smøla kommune og Kristiansund Brann- og redningsvesen vil i perioden fra 9. april til 27. april, foreta tilsyn av fyringsanlegg og brannsikkerhet i boliger på Veiholmen. Tilsynet bidrar til å redusere branner og konsekvenser av en eventuell brann.

Tilsynet vil foregå på dagtid mellom klokken 0800 til 1900, mandag til torsdag. Hvis du ikke er hjemme, kan du få en til å være tilstede for deg. Varsel for aktuell dato og tidspunkt for din bolig, finner du i postkassa

I samarbeid med Veglo AS arrangerer NIR innsamling av farlig avfall fra husholdningene. Dette innbefatter blant annet spillolje, malingsrester, batterier, plantevernmidler, løsemidler mm.,samt elektrisk og elektronisk avfall fra husholdning. Denne aksjonen kommer i tillegg til ordinær innlevering i den enkelte kommune.

Om du i en periode i livet har liten inntekt, ønsker å spare til et bestemt formål, eller bare har lyst til å få mest mulig igjen for pengene dine, uten å måtte betale for mye, da er dette et kurs som vil gi deg mye inspirasjon og gode verktøy.

Velkommen til visninger i morgen torsdag 12.04.

Vannlekkasje

På grunn av vannlekkasje vil vannet bli avstengt til Rosvoll klokken 19.45.

Mannskaper er på vei og lekkasjen er lokalisert.

Smøla barne- og ungdomsskole er nominert i en kåring av årets norske skolebygg.

Avstemningen er åpen frem til mandag 16. April , kl. 12.00

Pga nedbør det siste døgnet opphever brannsjefen på Smøla bålforbudet.

Etter påske tilbyr Studiesenteret Smøla kurs

Skjøtsel og bruk av beite til sau og kjøttfe.

Brønn 1

Deler du brønn med naboen?

Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.

Fra 03.04.18 vil Smøla barneverntjeneste sende brev elektronisk.

Grunnet utbedring av vannlekkasje på Frostadheia, vil vannet bli avstengt for abonnenter tilknyttet Storvatnet pumpestasjon i morgen 23. mars. Tidspunkt: 09:00-18:00

Smøla kommune har ledig stilling som fagarbeider i grunnskolen - ca. 1 årsverk - midl. eller fast stilling.

Stillingen(e) er ledige fra august 2018.
Stillingen(e) har arbeidssted p.t. Smøla barneskole. Gjerne oppgi i søknaden om du er aktuell søker både for fast og midlertidig stilling og om du er aktuell både for fullstilling og deltidsstilling.