Vi ønsker flere støttekontakter

Ledig stilling - helsesykepleier

Lyst til å arbeide med barn og unge? Søk på stillingen

Ledige stillinger

Det finnes nå flere ledige stillinger i kommunen. Fagarbeider tekniske tjenester, byggesaksbehandler og helsesykepleier

Bruk av munnbind ved besøk på Helsesenteret

Det er nå opp til deg selv om du bruker munnbind eller ikke. Vi anmoder likevel om at munnbind benyttes: ⁃ ved vaksinasjon 💉 ⁃ dersom det ikke er mulig å holde avstand til andre ↔️

Bilder fra minnegudstjeneste 22. Juli

Minnegudstjeneste på Smøla 22. juli

I år er det 10 år siden 77 mennesker ble drept i 22. juli-terroren i regjeringskvartalet og på Utøya. Dagen blir markert med flere nasjonale minnemarkeringer. På Smøla skal dagen markeres med en egen minnegudstjeneste.

Dagens bilde 13.07.21 - Hopen omsorgsboliger

Tidligstemme

Stemmegivning FØR 10. august

Ustabil vannforsyning mandag 28. juni 09-14

Grunnet utbedring av vannlekkasje på Frostadheia, vil det bli ustabil vannforsyning i morgen 28. juni fra klokken 0900- ca 1400.

Tilskudd i forbindelse med korona

Smøla kommune lyser ut 250 000 kroner til bedrifter som faller utenom ordinære kompensasjonsordninger

Landbruk

Smøla kommune viser til regjeringens plan for gjenåpning.

Les endringer i nasjonale anbefalinger og regler:

Videre utbygging av bredbånd på Smøla

Salg av aksjer i Promek AS

Smøla kommune eier 2 200 aksjer (36,82%) av aksjene i Promek AS (org.nr. 983 436 943) i Smøla kommune.

Vaksinering i sommer

Kampanje - 1/2 pris på bygdebøker og gamle Smølaminne-hefter

Bygdebøkene får du kjøpt i publikumssenteret. Gamle Smølaminnehefter selges også til 1/2 pris.   Kampanjen varer ut Juli.

Friplasser i Smøla kulturskole

Kommunestyret i Smøla vedtok 10.12.2020 at Smøla kulturskole skal tilby en friplassordning med inntil 5 friplasser per skoleår.     Smøla kommune har som mål at alle barn og unge skal ha mulighet til kunst og kulturopplæring. Hensikten med friplassordningen er å kunne tilby barn og unge, bosatt i Smøla Kommune, en elevplass i kulturskolen uavhengig av foresattes økonomi.

Er du ledig for sommerjobb?

Smøla kommune trenger flere ferievikarer innen helse (koronatesting), sykehjem, hjemmetjenesten og Hopen bofellesskap.

Besøk ved Smøla sykehjem, oppdatert 11.06.2021

TV-aksjon 2021 - Plan Internasjonal

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid mot barneekteskap. TV-aksjonen 2021 går av stabelen 24. oktober. Årets kommunekomite består av medlemmene i Livsløpsutvalget.