Grunnet uforutsette problemer blir det dessverre senere påkobling av vannet enn forventet.

Nytt tidspunkt er nå forventet å bli ca klokken 19 i kveld, 28. oktober.

Smøla kommune beklager forsinkelsen.

Det må påregnes luft og misfarging av vannet når det er tilbake.

Servant

Vannet er avstengt på Været grunnet utskifting av en vannkum.

Det er utsendt SMS varsel i går kveld, men det har dessverre ikke gått ut til alle kunder. Smøla kommune beklager dette.

Vannet forventes å være tilbake i 16-17 tiden i ettermiddag.

Fylkesmann har videresendt informasjon fra DSB om egenberedskapsuka.

"Har du alt du treng for å klare deg sjølv i tre døgn dersom vatn og straum plutseleg blir borte? 28. oktober startar ei landsdekkjande arbeidsveke med fokus på eigenberedskap"

Smøla kommunestyre blir streamet via Smøla kommune-TV

Prøvesending tirsdag 22. oktober kl. 13.00

Smøla helsestasjon:

Fredag 25. okt, kl. 09.00 - 15.00

Mandag 28. okt, kl. 09.00 - 15.00

Onsdag 06. nov, kl. 09.00 - 12.00

Fra torsdag 17. oktober vil det være mulig å leie svømmehallen.

Tilbudet gjelder for lag og foreninger så vel som private.

Svømmehallen ligger på Dyrnes i Vestsmøla samfunnshus og åpner for publikumsbading i uke 42

Deltakerne i Nordmøre interkommunale renovasjonsselskap IKS, HAMOS Forvaltning IKS og Envina IKS har besluttet å etablere miljøselskapet ReMidt IKS. I forbindelse med kommunestyrenes behandling av forslaget til sammenslåingen av de tre selskapene ble det lagt til grunn at alle kommunene skulle innføre like renovasjons- og slamforskrifter.

Det er klart for å bestille årets Stikk UT! krus/skål

Veien ved Havkroa (Skjærgårdsveien 1063) på Været må stenges onsdag 25.09 fra kl 08.00 til ca 17.00.

Valgstyret møttes i går kveld og godkjente det endelige valgresultatet, inkludert kandidatkåringen (som viser det nye kommunestyret).

Statens vegvesen melder om at det vil bli ventetid på fv. 669 Verjeskifte bru.

Dato: tirsdag 17. september

Hvor mange turer klarer du å gå i løpet av ni dager?