Stilling ledig - prosjektleder bygdevekst

Søknadsfrist: 29.02.24

Smøla og Aure kommune har inngått samarbeid for felles prosjekt med bygdevekstavtale, og er nå på jakt etter en god prosjektleder.

Søk på stillingen

Kommunene er tatt ut som 1 av 5 piloter i landet, som har fått muligheten til å teste ut et nytt statlig virkemiddel for små distriktskommuner. Tiltaket er støttet og finansiert fra Kommunal- og distriktsdepartementet. Målsettingen med tiltaket er økt bosetting, tilgang til kompetent arbeidskraft og framtidsrettet næringsutvikling.

Arbeidet omfatter i første omgang å lede prosjektet som skal forberede forslag til innhold i en avtale med staten. Frist for dette arbeidet er 29.11.2024. Med godkjent bygdevekstavtale med staten, vil det bli en gjennomføringsperiode på 2-3 år. Det vil her være mulighet for forlengelse av prosjektstillingen.  

Arbeidsgiver vil være Aure eller Smøla kommune. Oppmøtested vil være både Aure og Smøla kommune. Deltidsstilling kan vurderes. 
Tiltredelse så snart som mulig.

Les mer om stillingen

 

Kommunevåpen med logo og undertekst - Klikk for stort bilde Smøla kommune kommunevåpen og kommunenavn - Klikk for stort bilde Aure kommune